Викикњиге:Трг — разлика између измена

Пређи на навигацију Пређи на претрагу
нема резимеа измене
(→‎Community Wishlist 2020: нови одељак)
ознака: испорука масовне поруке
[[:m:user:IFried (WMF)|IFried (WMF)]] 20:30, 4. новембар 2019. (CET)
<!-- Поруку је послао/ла Корисник:Trizek (WMF)@metawiki коришћењем листе са URL адресе https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Trizek_(WMF)/sandbox/temp_MassMessage_list&oldid=19523495 -->
 
== ВАЖНО: Преглед активности администратора ==
 
Здраво. Правило везано за уклањање "напредних права" (попут администратора, бирократа, итд.) је усвојено [[:m:Requests for comment/Activity levels of advanced administrative rights holders|глобалним консензусом заједнице]] 2013-те године. Према овом правилу, [[:m:stewards|стјуарди]] проверавају администраторску активност на свим викијима Викимедијине Фондације без правила везаних за неактивност. Према нашем најбољем сазнању, ваш вики нема формалан процес за уклањање "напредних права" неактивним налозима. Ово значи да ће се стјуарди за ово побринути према [[:m:Admin activity review|прегледу администраторске активности]].
 
Утврдили смо да следећи корисници испуњавају критеријуме неактивности (без измена и без забележених акција више од две године):
# Djordjes (администратор)
 
Наведени корисници ће ускоро примити обавештење, тражећи од њих да започну дискусију заједнице уколико желе да задрже нека или сва своја права. Уколико корисници не одговоре, онда ће њихова напредна права бити уклоњена од стране стјуарда.
 
Међутим, ако бисте као заједница желели да креирате властити процес прегледа активности који замењује глобални, желите да донесете још једну одлуку о неактивним носиоцима права, или већ имате политику коју смо пропустили, молимо Вас да нас у том случају обавестите на [[:m:Stewards' noticeboard|стјуарде на Мета-викију]] тако да знамо да не треба наставити са разматрањем права на вашем викију. Хвала, --[[Корисник:علاء|علاء]] ([[Разговор са корисником:علاء|разговор]]) 12:35, 8. јануар 2020. (CET)
3

измене

Мени за навигацију